Try Scuba Diver

Zoek je een nieuw avontuur?

 

Ga duiken! Je kans om de magische wereld van kleurrijke vissen en riffen vol leven in kristalhelder blauw en warm water te ontdekken! Dat is met niets te vergelijken! Duiken is veel makkelijker dan je misschien denkt, en met Try Scuba Diving word je voorbereid op deze nieuwe sport. Duik in een heel nieuwe wereld.

Om optimaal te genieten van je eerste ervaring onder water heb je iemand nodig die je vertrouwt. SSI is één van de grootste internationaal erkende opleidingsorganisaties die het vertrouwen en respect van heel de wereld geniet. Een SSI Dive Professional leert je alles wat je moet weten, en brengt je de vaardigheden bij die je moet beheersen voor je eerste avontuur onder water.

Voordat je aan dit nieuwe avontuur begint, kun je de lesstof met SSI’s digitale systeem heel handig op je computer, iPad of smartphone doornemen.

Probeer het! Wij weten zeker dat het naar meer smaakt. Je gaat vast verder en wordt een gebrevetteerd duiker. Het Try Scuba Diving-erkenningsbrevet is de eerste stap. Als je binnen zes maanden besluit om een Open Water Diver te worden, telt je Try Scuba-buitenduik mee als één van de verplichte duiken.

Maar ook als je nog niet klaar bent voor Open Water Diver, kun je een kijkje nemen in de wereld van SSI. Ga naar de App Store (iOS of Android) en download de GRATIS DiveSSI App. Je kunt dan zelfs de lesstof van Scuba Diver gratis gebruiken!

Minimumleeftijd voor deelname: 8/10
Vereisten voor brevettering: Geen
Aantal theorielessen: Try Scuba Pool/ Try Scuba Diving
Aatal lessen in zwembad/geconditioneerd water: 1/0
Aantal buitenduiken: 0/1
Maximale diepte: 5 meter / 12 meter
Aanbevolen cursusduur: Geen
SSI digitaal leren met Online Open Water Manual, digitaal Total Dive Log, alle duikmaterialen.