Duikopleidingen

 

 

 

 

 

Leer duiken! Dat is de eerste etappe van een reis die je beeld van wereld voor altijd zal veranderen. Je zult gewichtloos de wonderen van de onderwaterwereld verkennen, deel zijn van het ongelooflijke leven onder water en ecosystemen onder de waterspiegel ontdekken.

Duiken leren is veel makkelijker dan je denkt. De beste manier om met deze geweldige sport kennis te maken is het SSI programma Try Scuba. Ga langs bij een SSI Dive Center of Resort bij jou in de buurt, schrijf je in voor Try Scuba en download de MySSI App op je smartapparaat. En het mooiste is, de materialen zijn GRATIS! Met de digitale lesmaterialen kan je je voorbereiden op je eerste duikbeleving.

Als je overal wilt duiken waar je wilt en met wie je wilt, leidt het programma Open Water Diver je op voor een internationaal brevet  en treed je toe tot een exclusieve groep onderwaterverkenners – iets waar de meeste mensen alleen maar van kunnen dromen.

Poseidon Diving Team is een SSI Duikschool.

Poseidon Diving Team biedt alle duikopleidingen aan van SSI, Scuba Schools International.

Jouw duikbrevet van SSI is erkend in de hele wereld.

SSI staat al meer dan 40 jaar bekend voor het geven van duiklessen van hoge kwaliteit en uitstekende lesmaterialen voor alle duikers. De kwaliteit is erkend door de wereldwijde ISO-certificering.
SSI Instructeurs kunnen alleen lesgeven via erkende SSI Dive Centers en Resorts. Deze vindt je wereldwijd terug

Contacteer ons:
Telefonisch: +32 486/205093

  Voornaam

  Naam

  Email

  Telefoonnummer

  Ik wil graag meer informatie over:

  Leren duikenClubwerkingInitiatie zwembadInitiatie buitenduikenDeelname activiteiten als niet lid

  Bericht: